Elite Model Look Nederland kiest voor 360˚ The Invisble Force

Posted in Advertising

Yes!!! We zijn blij dat Elite Model Look Nederland haar keuze heeft laten op 360˚ The Invisible Force.

360˚ gaat Elite Model Look strategisch ondersteunen bij haar ambities om het merk te versterken en gaat geïntegreerd en overkoepelend advies geven over de offline en online strategie en de implementatie hiervan. Ook gaat 360˚ het sponsortraject begeleiden. 

 

Elite Model Look is de bekendste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats. Elite Model Look geeft duizenden jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden. 

Zij kunnen in de voetsporen stappen van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford en Yfke Sturm. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de Elite Model Look competitie.


Nodar Beghiyl, directeur van Elite Model Look Nederland: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat de strategische en resultaatgerichte aanpak van 360˚ The Invisible Force gaat bijdragen aan het behalen van onze groeiambities en het verder ontwikkelen van ons merk. Met hun kennis van integrale offline en online media willen we het merk internationaal verder uitbouwen. Tijdens de uitgebreide bureauoriëntatiefase heeft mede de flexibiliteit en de snelheid waarbij het bureau omgaat met veranderingen en het gevoel van partnership ons overtuigd.’