Deze twee Youtubers vechten het uit in de ring. Wordt dit het grootste Youtube event ever?

De twee YouTubers hebben samen zo'n 37 miljoen abonnees, dus dat belooft een veel bekeken spektakel te worden.

KSI

Misschien heb je wel geen idee wie deze twee personen zijn, maar op het internet hebben de twee via YouTube een bereik van bijna 37 miljoen mensen. KSI heeft meer dan negentien miljoen abonnees en Logan Paul bijna achttien miljoen.

Laten we beginnen bij KSI: de Brit begon zijn carrière onder de naam KSIOlajideBT. KSI staat voor knowledge, strength en integrity, Olajide is de echte naam van de YouTuber en BT staat voor British Telecom. Tegenwoordig kun je de man met negentien miljoen abonnees alleen vinden onder de naam KSI.

Logan Paul

Logan Paul kun je misschien nog kennen van zijn Vines, of van zijn acteerwerk in verschillende films en series. De Amerikaan was bijvoorbeeld te zien Law & Order: Special Victims Unit, Weird Loners en The Space Between Us.

Inmiddels kennen we Logan Paul vooral van zijn vlogs, waar wekelijks miljoenen mensen naar kijken. Mocht je nu nog steeds geen idee hebben wie Logan Paul is, dan ken je hem waarschijnlijk wel van het incident in Japan. De vlogger filmde zichzelf in het befaamde zelfmoordbos, waar hij na een tijdje een lijk tegenkwam. De YouTuber besloot om het lijk te filmen en de video op internet te zetten. De hele wereld had op dat moment wel een mening over Logan Paul. Zo ook YouTube, dat niets anders kon doen dan maatregelen treffen.

Elk verhaal heeft een begin, dus ook deze. Op 3 februari 2018 ging de al eerder genoemde YouTuber KSI op de vuist met Joe Weller, een andere Britse YouTuber. De twee hadden ruzie en besloten om dit uit te vechten in een bokswedstrijd. Na maanden keihard trainen en oefenen, kwam KSI als winnaar uit deze strijd.

Meteen nadat KSI zijn tegenstander had verslagen, zei hij het volgende: ''Jake Paul, Logan Paul, of welke Paul dan ook, kom maar op''. De gebroeders Paul namen vooral die laatste zin heel letterlijk. De twee broertjes probeerden hun vader te laten vechten met KSI.

Dus zeker het kijken waard als je zin hebt in de wedstrijd!